Aanbetaling

Informatie

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

IWOODCARE Interieur maakt elk meubel speciaal voor u op bestelling. De hoeveelheid leverbare combinaties maakt dat wij de meubels niet op voorraad kunnen nemen.

De aanbetaling is voor ons een definitieve bevestiging van uw kant. Hiermee gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Als u het prettig vindt, kunt u natuurlijk ook het totaalbedrag ineens overmaken.

Hoe kan ik (aan)betalen?

U kunt de bestelde artikelen snel en veilig betalen met iDeal. Ook kunt u er voor kiezen om alleen een aanbetaling te doen. Dit is 25% van het bedrag, maar dat mag indien gewenst ook meer zijn, bijvoorbeeld de helft. Wij kunnen u op verzoek ook een iDeal-link sturen voor de aanbetaling, laat het ons dan even weten hoe u dit wilt, het is een kleine moeite.

Indien u heeft gekozen voor een aanbetaling van een deel van het bedrag dient u het resterende bedrag  (contant) te betalen bij ons aan de werkplaats. U mag het resterende bedrag ook enkele dagen vóór levering aan ons overmaken per bank, maar dan moet het wel uiterlijk een dag voor levering op onze rekening staan, om te voorkomen dat de betaling de levering kruist.

Krijg ik een bevestiging van mijn aanbetaling?

Indien u via iDeal betaalt ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging per mail. Indien u de (aan)betaling via een bankoverschrijving doet krijgt u bericht zodra wij deze hebben verwerkt. Wij streven ernaar dat dit binnen een dag (na ontvangst) gebeurt.