Maatwerk

Perfect

Maatwerk

Maatwerk maakt het bijzonder

Maatwerk is IWOODCARE Interieur. Alle producten worden door ons, speciaal voor jou met de hand gemaakt. Je betaald geen extra kosten voor het (maatwerk), omdat alles bij ons met de hand gemaakt word. Wij zijn van mening dat als je meubels betaalbaar maakt, je iedereen een eigen thuis kan aanbieden. Als de meubelen zijn uitgekozen en je wilt advies over een nieuw kleurtje aan de muur, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Onze woonwinkel in Vriezenveen staat garant voor ervaren en beleven. Wij willen onderdeel zijn om van jou huis een thuis te maken.

Ons sterkste punt, meubels op maat. Doordat wij elk meubel met eigen handen maken, kunnen wij altijd de stijl die bij jou hoort aanbieden. Bij ons is het mogelijk om jou eigen ontwerp aan te dragen. Wij kunnen je helpen met het op maat maken van een product of eigen ontwerp. Alles kun jij zelf bepalen zoals het soort hout, afmetingen, bladdiktes, onderstellen, modellen en afwerkingen. Wij werken met vele houtsoorten. Audiomeubels en kasten die in kleur worden gespoten, kunnen wij ook maken in MDF.

Maatwerk betekend bij ons ook advies op maat. Indien jij wilt weten of het meubel wel bij jouw huidige interieur past, dan zorgen wij ervoor dat je deskundig advies krijgt. Indien je weet wat je wilt, en een voorbeeld foto hebt, kun je deze sturen naar info@iwoodcare.nl zodat wij kunnen voorleggen wat de mogelijkheden zijn. Indien je in de mogelijkheid bent om langs te komen in onze woonwinkel te Vriezenveen, kunnen wij samen met onze stylist de ideale plek en afmetingen. Mocht je niet weten wat je precies wilt, dan kun je bij ons langskomen in Vriezenveen.

Kijk op onze webshop www.iwoodcare.nl voor een aantal voorbeeld producten. Onze maatwerk is even duur dan een standaard meubel elders.